4 thoughts on “Om mig”

 1. Hej!
  Jag har träffat dig för några år sedan när jag satt i projektledningen för “Halv-projektet” på Växjö universitet. Den gången var jag företagsläkare på Previa. Du föreläste och därmed var jag såld! Du har en fantastisk hemsida, som jag ständigt gör reklam för på mina föreläsningar. Idag är jag återbördad till mina rötter i Dalarna och arbetar för GävleDala Företagshälsa. Alla mina arbetskamrater har redan fått adressen till websidan. Om några veckor ska jag konsulta för SACO Posten i Sverige och de ska också få kännedom om dig. Inför det undrar jag vad du tar för en halvdagsföreläsning?
  Vänliga hösthälsningar
  Ingalill Andersen

 2. Hej Ingalill,

  jag bugar mig för återkopplingen. Fortsätter samtalet per e-post.

  Thomas

 3. Hej, jag har skrivit en PM om ‘Reparativ Kommunikation i vården; tillit, ursäkt och meningsfull dialog’ som blir PM i Region Halland och antagligen Nationella Råd för SFOG. Jag skulle vilja använda en länk till dina ‘7 tumreglar om konstruktiv konflikthantering’. Jag har även skrivit en förkortat version av dina reglar till baksidan av PMs lathund. Allt har tydliga referenser till dig och arbetsplatskonflikter.av.gu.se. Jag tycker att informations kvaliteter blir mer hjälpsamt med tillägg av dina tumreglar. Har du något emot detta? Med vänlig hälsning, Anamaria Whitmer Jacobsson

 4. Hej Anamaria, jag är alltid glad när det är någon som tycker något jag skrivit är användbart och vill sprida det vidare, så var så god :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.